joi, 18 iunie 2015

Un print al timpurilor moderne

Nu am. Stiu ca toata lumea are si doar eu am ramas singura fara. L-am cautat mereu pe cel perfect. Nu vreau orice. Sunt mofturoasa! Acum in sfarsit l-am gasit! El este Fat-Frumos pe care-l asteptam de atata vreme si va voi spune in continuare de ce! 

Samsung Galaxy S6 pe numele lui de botez. Cred ca la botezul lui au venit numai ursitorile bune caci are toate calitatile si nobletea unui print. Doar v-am spus ca este un Prince Charming in lumea telefoanelor! Ursitoarele i-au urat sa aiba un design deosebit in care se impleteste arta cu tehnica. O combinatie perfecta intre sticla ce reflecta un spectru larg de culori stralucitoare si metalul ce o strajuieste in forme rotunjite fac din el un Don Juan de care te vei indragosti iremediabil. Cu o diferenta: acest Don Juan nu-ti va frange inima! 



Daca vrei sa joci un joc, sa vezi un film sau sa navighezi pe Internet o poti face fara griji deoarece bateria lui de 2600 mAh tine si tot tine! Una din ursitori i-a urat ca 10 minute de incarcare sa-i fie suficiente pentru vizionarea unui film. Wow!


Am mai avut telefoane de la Samsung, dar ca acesta nu! Numai cand ma gandesc la procesorul octacore pe 64 de biti, simt un fior pe sira spinarii. Are cel mai rapid sistem de pornire si de lansare a aplicatiilor!
O ursitoare mica si timida si-a vazut reflectia intr-o picatura de roua si atunci i-a daruit display-ul stralucitor cu o rezolutie ametitoare de 2560x1440 pixeli. Sora ei geamana i-a daruit doua camere foto de 16, respectiv 5 MP. Acum toti elfii, gigantii, spiridusii, toate nimfele si chiar ciclopii si centaurii isi pot vedea selfie-urile perfect in el. Pana si mama vitrega a Albei ca Zapada arata mai bine pe acest Super Amoled! Cu stabilizatorul optic de imagine si o multime de alte functii ale camerei foto ce mai distractie va fi acum la palat!


O alta ursitoare s-a gandit ca degeaba e destept, daca nu are si memorie buna. Si i-a daruit 3 GB RAM si 32 GB memorie interna. Va tine minte toate declaratiile tale de dragoste in orice forma preferi!
Daca esti dependenta de shopping, Samsung Galaxy S6 este perfect pentru tine! Te va insoti la cumparaturi sau te va ajuta sa faci plati online rapid si sigur! 
Are si cititor de amprente. V-am zis ca e SF, nu? Asta este o caracteristica ce mi se pare tare interesanta! Sa deschizi folosindu-ti amprenta ... Hmmm, high-tech future here we come! Vreau sa incerc asa ceva!


Are o multitudine de functii multimedia astfel incat sa nu te plictisesti niciodata! Si cum sa te plictisesti cu asa print al timpurilor moderne langa tine? Nu te inseala, nu te dezamageste, e mereu cu tine cand esti vesela, plictisita, nervoasa, mofturoasa. Si niciodata nu comenteaza. Face exact ce-i spui! Cui ii mai trebuie altceva?

13 comentarii: