joi, 28 mai 2015

11 motive pentru care vreau Philips Xenium I908

Nu am smartphone. Da, e adevarat! Stiu ca toata lumea are smartphone, dar eu inca nu am. Vreau sa-mi iau, dar trebuie sa gasesc unul care sa ma dea pe spate. Acum m-am uitat peste oferta de telefoane Philips si m-am oprit la Philips Xenium I908. Evident ca nu-mi putea atrage atentia decat un super telefon, iar Xenium are toate atu-urile!

1. Stiu ca nu este un motiv serios, dar imi place foarte tare numele! Xenium suna SF. :D

2. Are ecran full HD de 5 inch. Aceasta dimensiune mi se pare perfecta pentru un telefon inteligent cu care vrei sa accesezi diverse pe Internet.


3. Este dual-SIM, astfel ca il poti folosi in doua retele diferite.

4. Are un procesor fenomenal! Pana acum as fi zis ca patru nuclee sunt de ajuns, dar Philips Xenium I908 are unul cu opt nuclee la 1,7 GHz! Wow! Deja simt un fior numai cand ma gandesc cu ce viteza poti accesa si rula aplicatiile pe telefon.

5. Camera foto este si ea la fel de grozava! Are 13 MP cu focalizare automata si blit si obiectiv F2.2. In plus, ofera o multime de efecte cu care te poti juca pentru a-ti dezvolta creativitatea (retusarea automata a fetei, efecte de machiaj, fotografierea in cadre continue).

6. Camera frontala nu este deloc de dat uitarii! 5 MP sunt mai mult decat iti trebuie pentru un selfie reusit!

7. Bateria are 3000 mAh ceea ce face din Philips Xenium un telefon foarte puternic. Imi imaginez cate jocuri pot juca sau cat timp pot vorbi la telefon cu amicele mele!

8. Sistemul de operare este Android 4.4 care permite instalarea unei multimi de aplicatii si functii inteligente astfel incat telefonul sa devina un mic PC de buzunar.


9. Durata de convorbire este de pana la 37 de ore. Wow! Sa tot vorbesc cu intreaga mea agenda ...

10. Durata in standby este de pana la 45 zile. Iarasi wow!

11. Forma este cea care m-a atras intr-o prima faza. Este placuta, frumos conturata, iar grosimea nu atinge nici macar un centimentru. Cei 8.2 milimetri grosime il transforma intr-un telefon elegant si finut.

Acestea sunt cele 11 motive pentru care vreau Philips Xenium I908, dar oferta de telefoane mobile Philips este variata si daca ma mai uit la ei pe site sau pe pagina de Facebook sigur mai gasesc vreo cateva pe care le vreau. :))

3 comentarii:

  1. Super , si eu imi doresc un astfel de telefon !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Super , si eu imi doresc un astfel de telefon !!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bun, bun ... doar ca scartaie din toate incheieturile telefonul asta!

    RăspundețiȘtergere