marți, 25 aprilie 2017

Cumparati-va husa pentru telefon!

Toata lumea are smartphone acum, nu? Eu nu aveam si sustineam sus si tare ca nu am nevoie si ca nu imi voi lua niciunul. Dar pana la urma, am cedat! Pana si copiii de la gradinita au smartphone! Deci trebuia sa am si eu! Si mi-am luat unul de care eram foarte incantata. Il priveam cu admiratie si eram foarte fericita de micul meu companion. Cei din jur stiindu-mi inversunarea cu care spuneam ca nu am nevoie erau contrariati sa vada ca mi-am achizitionat unul. Il aratam tuturor cu mandrie si ma intrebam si eu cum de s-a produs schimbarea asta. Toate bune pana intr-o zi cand il tineam in mana si tot gesticulam povestind ceva grupului de prieteni. Si deodata ce sa vezi? Telefonul meu a avut vointa proprie si si-a luat zborul din mana. Imi amintesc si acum scena. De parca era filmat totul cu incetinitorul! L-am vazut scapandu-mi din mana si alunecand lin catre asfaltul dur. Am simtit inima facandu-se mica, din ce in ce mai mica. Respiratia mi s-a oprit de parca as fi vrut sa opresc si timpul in loc. Dar timpul nu s-a oprit. Nici telefonul meu incapatanat sa dea un cap in asfalt. Si a dat! A cazut pe display. Cum altfel? Cand am reusit sa respir l-am ridicat de jos si am vazut ditamai crapatura pe ecran. Toate laudele despre noul meu telefon mi s-au derulat rapid in minte, toata bucuria si incantarea mea s-au transformat in scrum.

Mi-a fost foarte ciuda! Daca i-as fi luat husa de silicon Allview pe care o vazusem in magazinul Husa Folie Protectie si care nici macar nu era asa scumpa, acum as fi avut inca un telefon! Sau macar sa fi luat o folie de sticla securizata pentru Allview si mi-as fi protejat telefonul de astfel de accidente! Am vazut pe Youtube pe unii ca incercau sa taie cu flexul folia. Atat de sigura era!
In plus, luandu-l din acest magazin online nici nu faceam vreun efort deosebit! Il comandam simplu si rapid de acasa si mi-l aducea curierul. Am vazut ca au si diverse promotii si reduceri. Dar cum nu mi-am comanda iata ca am platit un pret mult mai mare! 
De acum incolo stiu: cand imi mai iau vreun telefon sau vreo tableta, neaparat trebuie luata si husa imediat! Asadar, dragilor, nu ezitati sa va luati husa sau ecran protectie! Cautati in magazinul asta pentru ca are de toate pentru toti! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu