joi, 28 aprilie 2016

Silan pentru haine parfumate

Ce balsam folositi? Eu am incercat mai multe, iar acum m-am oprit la Silan Soft&Oils. Am fost acceptata in campania de testare si am primit un colet cu minunatii: balsamul Silan, pliante pentru prieteni, informatii despre campanie, mostre de balsam si un umeras de satin pentru hainutele spalate cu Silan.
Inca de cand am deschis sticla de balsam mi-a placut mult mirosul lui. Un amestec de parfum de flori, mosc, note lemnoase si vanilie. Da, vanilie - preferata mea! :D

Am folosit Silan pentru haine, lenjerie, perdele. Dozarea este simpla: un capacel de balsam pus direct in compartimentul special al masinii de spalat. Am haine pe care le spal doar la mana si acolo am pus Silan in apa de limpezit. L-am spalat si pe Pinky cu Silan! :P


Din kit-ul primit am aflat ca poti folosi Silan si pentru a parfuma hainele din dulap. Trebuie sa inmoi un servetel in valsam, apoi sa-l pui intr-un pahar fara a-l acoperi in dulapul cu haine. Rezultatul? Haine cu miros irezistibil! De asemenea, si pensulele cosmetice le poti clati in apa in care ai pus Silan. Dupa uscare, vor avea un miros placut de flori si vanilie!
Mi-a placut noul Silan si cu siguranta il voi folosi de acum incolo! L-am prezentat si prietenelor si le-am impartit mostre pentru a-l testa. Am primit numai feedback-uri pozitive si chiar am glumit zicand ca ar trebui sa facem un club Silan.


2 comentarii: