sâmbătă, 12 septembrie 2015

O jurnalista din Ungaria loveste refugiatii

Vorbeam despre refugiati in ultimul articol. Iata ce a facut o asa-zisa jurnalista din Ungaria cand filma cum cordonul format de politie este rupt si refugiatii trec disperati de el!


Se numeste Petra Laszlo (nu ca ar fi important numele unui astfel de jeg cu pretentii de jurnalist!). Se vede clar cum pune piedica unui barbat ce avea un copil in brate si cum barbatul cade peste copil. Se vede clar cum calca si loveste cu piciorul alti refugiati (printre ei si o fetita) ce alearga pe langa ea.
La cateva ore, draga de Petra a fost concediata. Uraaaaaa! Si acum este cercetata penal dupa ce doua partide au depus plangere penala impotriva ei. 
Monstrul asta nu se opreste aici si face pe victima mintind cu nerusinare intr-un mesaj postat pe o retea sociala ca s-a panicat si ca a fost o reactie de aparare. Come on! O atacau persoane imaginare, probabil. Poate sufera de schizofrenie ...  
„Mă pregăteam să filmez, când sute de imigranți au rupt un cordon de poliție. Unul dintre ei s-a izbit de mine și m-am panicat. Ca mamă, îmi pare extrem de rău că soarta a vrut să-mi iasă în cale un copil, iar eu să nu-mi dau seama. Sunt în stare de șoc, din cauză a ceea ce am făcut, dar și din cauză a ceea ce mi s-a întâmplat. Nu merit nici vânătoarea de vrăjitoare la care am fost supusă, nici calomniile, nici amenințările cu moartea. Sunt doar o femeie, în prezent mamă în șomaj, care a luat o decizie proastă într-un moment de panică”, zice Laszlo. 
In felul acesta, si hotii si criminalii pot gasi astfel de justificari pentru faptele lor. Mai baga la inaintare si ca au copii si ca au ramas fara job si gata: ii iertam! Nu? Hai, sictir, "jurnalisto"!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu