joi, 30 iulie 2015

Scaune pentru confortul nostru

Voi continua azi seria magazinelor online din care am cumparat prezentand unul care m-a surprins in mod placut. In urma cu vreo patru ani, m-am hotarat sa-mi iau un scaun de birou ergonomic deoarece incepuse sa ma supere destul de rau spatele. Stau foarte mult in fata calculatorului si in cele mai ciudate pozitii. Una din cele preferate e aceasta de mai jos:


Da, stiu, nu e sanatos deloc! Iepurele, zic ... :P
Si mi-am cautat un scaun pe net facandu-mi eu socotelile ca ar fi mai bine sa-l comand de pe net decat sa-l iau din magazin. Daca l-as fi luat din magazin trebuia sa merg in magazin, sa-l iau si sa am cu ce sa-l aduc. Prea mult efort! De pe net e mult mai simplu: il comanzi rapid si ti-l aduce curierul. Tu nu faci decat efortul de a-l duce in casa. 
Magazinul din care am comandat  este unul cu o interfata intuitiva, produsele au descrieri complete si imagini multiple. Comanda a fost usor de realizat si a fost procesata rapid astfel incat in scurt timp a si ajuns scaunul meu acasa cu transport gratuit si foarte bine ambalat. Il am si acum si inca rezista, saracul, desi eu continuu sa-l chinui incercand cele mai ciudate pozitii de stat pe el. Peste o saptamana si-a luat si frate-meu unul. Am primit si cate un cadou deoarece era o promotie in perioada aceea. 
Oferta lor este variata. Gasesti scaune de birou, de restaurant, de bucatarie, de bar, de living, de sufragerie, pentru conferinte sau casino, pentru copii, scaune cu masaj etc. Au si produse refurbished, componente pentru scaune si produse de intretinere a acestora. Ba chiar poti inchiria scaune de la ei. 

Acum vreau sa-mi iau scaune de bucatarie, dar inca nu m-am decis asupra modelului. Imi plac mult doua modele. Pe care sa-l aleg? Sun disponibile pe mai multe culori, dar pe culorile astea imi plac mie. Voi ce ziceti?


3 comentarii:

  1. Super modele de scaune ,daca vrei sa cumperi este greu de ales :D ...si eu folosesc scaun ergonomic de cativa ani <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa zic si eu ... si de asta nu ma pot decide ...

    RăspundețiȘtergere