duminică, 21 iunie 2015

Samsung Galaxy Tab4 - o tableta pentru o experienta de neuitat!

Stiti ca pe la inceputuri un calculator ocupa o camera intreaga? Acele inceputuri nu sunt asa departe, dar acum am ajuns sa tinem un calculator in buzunar. Ma refer la tableta, evident. Suntem atat de dependenti de tehnologie incat nu ne mai putem desparti de ea oriunde am merge! 
In curand, voi pleca o luna de acasa si ma ingrozeste gandul ca nu o sa mai pot avea acces lumea virtuala (retele de socializare, blog, shopping online etc.). Daca pana acum nu acordam mare importanta gadget-urilor mobile, acum imi dau seama ca imi trebuie urgent o tableta care sa inlocuiasca PC-ul meu de acasa! Datorita dezvoltarii procesoarelor si evolutiei tehnologiilor, o tableta poate acoperi astazi o gama larga de activitati pe care in mod obisnuit le faceam de la calculatorul de acasa sau de la birou. 
Ii tot dau tarcoale unei tablete Samsung Galaxy Tab4 despre care am ocazia sa scriu astazi. Are procesor Quad-Core la 1.2 GHz (aproape cat PC-ul meu!), 7 inch si finisaje usor rotunjite ce contribuie la design-ul elegant cu note de lux datorita partii din spate realizate din imitatie de piele. 



Numai cand ma gandesc ce bun companion mi-ar fi in cele 6 ore de mers cu trenul! Cu cei 7 inch si un raport de afisare de 16:10 imaginea are o claritate de exceptie, astfel ca as putea viziona un film fara probleme! Pentru ca are sistem multi-tasking, as putea verifica in acelasi timp email-ul si contul de Facebook sau as putea sa caut rochii in magazinele online.
Pentru ca e trendy sa postezi selfie-uri sau poze cu locurile pe care le vizitezi, as pune o multime de fotografii din orasul acela! Eheee, si sa dau check-in la o locatie si sa se intrebe carcotasii ce caut pe acolo ... :D
Cand voi ajunge acolo, va trebui sa ma descurc cumva si sa ajung la locul de cazare. Intr-un oras pe care il vezi prima data este greu sa te orientezi. Noroc cu tableta pe care voi putea cauta harti si locatii. Apropos, stiati ca exista o tendinta de a renunta la sistemele GPS in favoarea tabletelor? Da, pentru ca aplicatiile GPS cu care sunt dotate inlocuiesc cu succes sistemele clasice. Tableta asta are Glonass!



Pe parcursul acelei luni voi avea diverse de studiat, asa ca tableta asta este perfecta deoarece ofera posibilitatea vizualizarii documentelor Word, Excel si PowerPoint si a editarii acestora printr-o simpla descarcare a unui applet, Hancom Editing Tool. O pot folosi si ca ebook pentru a citi materialele de curs. 
Avand conectivitate Wi-Fi o pot folosi oriunde se gaseste conexiune la internet (hotel, bar, cafenea, piscina etc.). Are o baterie de 4000 mAh si tine 10 ore la utilizarea pe Internet. 
Cu siguranta imi voi face noi prieteni cu care voi face schimb de poze sau muzica. Pentru asta exista Group Play prin intermediul caruia se poate transfera continut media si se pot partaja ecrane pentru a juca jocuri sau pentru a vedea fotografii impreuna. 
Si sa nu uit de shopping! Fiind sportul meu preferat, normal ca nu il voi abandona! Voi putea face cumparaturi in continuare de pe site-urile mele preferate! 
Alaturi de Galaxy Tab4 cu siguranta ca sederea mea de-o luna in acel oras pe care de abia astept sa il vad va fi mult mai interesanta si mai plina de experiente! Chiar daca fizic voi fi departe de toti cunoscutii si de toate lucrurile familiare, cu ajutorul tabletei m-as simti aproape de tot ce mi-e cunoscut si intra in activitatile mele cotidine. Am emotii si astept cu nerabdare acea experienta care se anunta de pe acum de neuitat! :)



4 comentarii:

  1. Da, este foarte utila. Am avut si eu cateva pana acum, dar trebuie sa incerc si Samsung pentru ca din astea nu am avut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Ia sa incerci! Mie imi trebuie neaparat pentru plecarea asta de o luna!

      Ștergere
  2. Super tare. Samsung mai tare marca! ANDREEA GRECU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sa stii ca asa este! Eu am un telefon simplu Samsung de care nu ma pot desparti.

      Ștergere