vineri, 12 iunie 2015

Decoruri pentru nunta

Sunt femeie si ca orice femeie visez la o nunta ca in povesti. Dar nu ma intereseaza fastul, ci simplitatea si bunul gust. Pentru ziua aceea speciala, mi-ar placea sa am niste aranjamente florale care sa transforme sala in palatul unei mici printese. Imi plac mult florile. Mereu am acasa flori in vaza. Asadar si la nunta vreau flori parfumate pe toate mesele si in toate colturile. Totul trebuie sa fie perfect asortat: fetele de masa si fundele pentru scaune, draperiile salii, decoratiunile cu flori, arcadele, luminile si servetelele. 


Stim ca florile au diverse semnificatii si pentru un anumit eveniment putem alege in functie de acestea. Cei nonconformisti ca mine, probabil nu se vor incadra in tipare si vor alege sa decoreze cu flori mai putin folosite in acest scop. Cum ar arata sala decorata cu margarete si albastrele? Sau cu crini albi si margaritar? Sau poate irisi mov si toporasi galbeni? Mi-ar fi foarte greu sa ma decid! Si mai greu mi-ar fi sa aleg dintre atatea variante de buchete de mireasa doar unul singur! Sunt atat de frumoase, atat de bine realizate incat nu as reusi sa aleg doar unul! Sa vezi atunci nunta anulata pe motiv ca mireasa nu stie ce buchet sa aleaga!


Cum ar fi ca rochia de mireasa sa fie alba din bumbac cu motive traditionale, decorurile sa foloseasca lemn, piatra si flori de camp? Buchetul sa fie din flori de camp diverse sau poate numai din maci. Sau din maci salbatici si lacramioare.


Buchetul miresei este probabil piesa de rezistenta a evenimentului. Poate ca e mai bine sa alegi intai buchetul, apoi totul vine natural deoarece trebuie sa fie in ton cu acesta. Dar cand ma gandesc ca, dupa atatea deliberari si razgandiri, trebuie sa-l arunc peste cap parca mi-e ciuda! Cum sa arunci asa minunatie? Si totusi, daca povestea are happy-end merita!



17 comentarii:

  1. Sa stii ca asta e cea mai mare bataie de cap la nunta! Sa alegi rochia si buchetul si decorurile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ... poate e mirele mai hotarat si rezolva situatia. :)))

      Ștergere
  2. Intr-adevar e o decizie f. grea...toate sunt superbe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Camelia, E greu sa fim femei! Trebuie sa luam mereu atatea decizii ... :)))

      Ștergere
  3. Buchetul de mireasa o caracterizeaza pe mireasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este. Ii reflecta personalitatea si ne da indicii despre aspiratiile ei.

      Ștergere
  4. Sunt foarte frumoase toate! ..e foarte greu sa alegi ..dar, trebuie sa o faci, nu? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarul este ca daca vrei sa faci nunta trebuie sa te decizi! Altfel ... imbatraneste mirele asteptand. :)))

      Ștergere
  5. Vai ce frumoase sunt, e dificil sa alegi ♥ Andreea Grecu

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, ma gandeam cum se procedeaza daca vrei un buchet de nuferi. Eu stiu ca nuferii rezista doar cateva ore ..

    RăspundețiȘtergere
  7. Si mie imi vor trebui in curand!

    RăspundețiȘtergere
  8. Superbe toate florile ,foarte greu de ales ,mai ales atunci cand vine vorba de nunta ta....si daaaa,si eu am plans dupa buchet cand l-am aruncat :)))))

    RăspundețiȘtergere