sâmbătă, 30 mai 2015

Personalizeaza-ti casa cu profile decorative!

Imi plac casele personalizate nu numai in interior ci si la exterior. Incet-incet, invatam sa ne infrumusetam casele cu ajutorul specialistilor si nu al meseriasilor de prin vecini. Casa in care m-am nascut era personalizata cu niste figurine (chipuri de oameni) realizate de bunicul meu. Cand eram mica si ma uitam la ele, nu stiu de ce dar imi dadeau fiori. Acum mi-ar placea sa folosesc niste profile decorative moderne si de bun-gust.
La CoArtCo am gasit niste idei interesante despre cum ar trebui sa arate fata unei case.

Portofoliul lor este variat, la fel si lista de produse pe care le ofera. Am gasit la ei atat profile decorative de exterior (kit ferestre, arcade, stucaturi, panouri decorative, chei de bolta, console, coloane, brauri, cornise, ancadramente, socluri, capace de gard etc.) cat si profile decorative de interior (cornisa, stucaturi, coloane, ogive). De asemenea, daca esti pretentios sau pur si simplu vrei sa ai o casa unica, atunci se pot realiza pe baza unor fotografii sau desene pe care le trimiti tu si profile personalizate la comanda. Daca vrei un proiect de fatada personalizat, poti fi pus in legatura cu un arhitect care sa te ajute sa alegi stilul dorit. Pentru montare ti se acorda asistenta sau poti fi pus in legatura cu echipe pentru a caror maiestrie ti se garanteaza.

De retinut, ca profilele sunt realizate pentru orice dimensiuni vrei si pentru orice stil alegi, iar dupa montare, acestea pot fi vopsite cu orice culoare de vopsea lavabila. 
Profilele decorative de exterior sunt realizate din polistiren  A200, cu densitatea de 30 kg/ m3 si sunt grunduite in doua straturi cu o rasina grunjoasa. Acest lucru le ofera un grad ridicat de rezistenta si le ofera un timp de viata lung. Tratamentul cu rasina este adaptat climei din tara noastra (ierni geroase si veri calduroase). 

Imi place ca firma asta a pornit de la ideea a doi romani (Constantin si Corina) care au reusit sa impuna numele lor (CoArtCo) intr-un domeniu nou pe piata din Romania. Imi place ca sunt romani si ca se mandresc cu asta! In felul acesta, ma fac si pe mine mandra! Apreciez ca folosesc materiale autohtone si ca incurajeaza acest lucru. Apreciez ca profilele sunt facute manual si ca sunt deschisi la dorintele si nevoile clientului. 

Au un showroom in Bucuresti pe strada Miron Costin, nr. 20, Sector 1 deschis de luni pana vineri de la 9.00 la 17.00. 
Livreaza gratuit prin curier in conditii de maxima siguranta pentru produsele transportate. 

Mai jos sunt doar cateva lucrari din portofoliul lor care implica proiecte la Bucuresti, Brasov, Zalau, Balotesti, Saftica, Baneasa etc:





24 de comentarii:

  1. Foarte frumos,am adorat mereu casele decorate in exterior atat de frumos....multumim pentru articol :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Avem si romani capabili, iar asta ne bucura! Sunt frumoase lucrarile lor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avem multi romani capabili. Trebuie doar sa-i descoperim!

      Ștergere
  3. Am gasit niste idei interesante la ei pe site. Arata foarte bine lucrarile lor din portofoliu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pentru informatii ! Nu stiam de existenta lor, datorita tie am aflat ! Se pare ca fac o treaba extraordinar de buna si de frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti sunt de folos! Da, si eu ii apreciez pentru asta!

      Ștergere
  5. heheee! Da! Visez de multa vreme la ea!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am vizitat site-ul si am ramas surprins, intr-un mod foarte placut ! Romani de valoare, care fac ceva frumos si bun !

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga mea, merci ptr aceste informatii de pret! Cautand pe net despre profile, am descoperit acest blog si uite asa am descoperit si site-ul cu pricina si ce minunatii mi-au vazut ochii...arta, d-le, arta ..de mare valoare !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ai ajuns la mine pe blog si ca ti-au fost de folos informatiile. Te astept cu drag oricand! :)

      Ștergere
  8. Foarte frumoase aceste profile, interesant articol!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. M-am uitat si eu la ei pe site. Sunt interesante si par a avea respect pentru clienti.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bune informatii! Am o prietena care isi construieste o casa. Cred ca ii vor fi de folos!

    RăspundețiȘtergere