sâmbătă, 16 mai 2015

O lanterna pentru noptile intunecate

M-am tot uitat pe totalmag si am gasit ceva ce vreau neaparat! Eu sunt de felul meu o persoana comoda si foarte ancorata in lumea civilizata. Imi place natura, dar evit sa ma murdaresc sau sa fac activitati care ar insemna sa ies din zona mea de confort. Cu toate astea, pot sa renunt la tabieturi, ma pot dispensa de baia de acasa si de patul meu moale. Pot sa supravietuiesc! :P Dar un lucru nu pot face: nu pot renunta la lumina! Am fobie de intuneric de cand eram mica. Mama trebuia sa-mi lase o veioza aprinsa noaptea in camera, altfel nu puteam sa dom. Cand eram si mai mica, daca se intrerupea curentul simteam din somn si ma trezeam plangand. Nu stiu cum simteam ca veioza nu mai era aprinsa ...

Si cand ma gandesc ca in inima padurii va trebui sa stau noaptea in cort pe intuneric, simt un fior pe sira spinarii. Asadar am nevoie in primul rand de o LANTERNA! Am gasit una la TotalMag.ro care mi se pare foarte interesanta.


Este o lanterna tactica TLN2 echipata cu LED CREE XPE (Nu ma intrebati ce inseamna ca habar nu am! Dar suna SF, deci e de bine!), produce un flux luminos de pana la 250 lumeni si o raza de lumina de pana la 200 metri (Wow! Voi vedea ursul de la o posta!:P) pe care o sustine cel putin 4 ore. Ok, deci o sa am nevoie de doua astfel de lanterne si m-am scos noaptea intreaga! :))


Are un comutator in capatul manerului de unde poti comuta usor si rapid intre cele 5 moduri de iluminare. Nici nu stiam ca o lanterna poate lumina in mai multe moduri! High, Mid, Low, Stroboscop si SOS sunt acestea.
In ceea ce priveste materialul din care este realizata, are un invelis din aluminiu anodizat care o protejeaza impotriva socurilor, intemperiilor, prafului, mizeriei si jeturilor de apa.
Vine la pachet cu o cutie pentru transport, un incarcator si un snur pentru incheietura.


Iata cum se vede noaptea pe un pod luminat cu aceasta micuta fortoasa! Cool, huh? Oricat ar fi de intunecata noaptea, lanterna asta o va transforma in zi!



4 comentarii: