duminică, 24 martie 2019

OptiFibre - un produs inovator

Am testat OptiFibre, un produs ce se adreseaza persoanelor cu probleme de tranzit intestinal. Este 100% de origine vegetala, nu are gust sau miros si este solubil in lichide si poate fi pus chiar si in alimente moi. Contine doar guma de guar partial hidrolizata, sub forma de pudra, adica 100% fibre solubile obtinute din boabe de guar, cu efect prebiotic, care ajuta la reglarea tranzitului intestinal in mod natural. Este stiut faptul ca atunci cand nu avem o dieta bogata in fibre, consecintele pot fi: constipatia, balonarea, flatulenta, etc.
Poate fi consumat de adulti, copii cu varsta de peste 3 ani, femei insarcinate si persoane in varsta. Deoarece nu are gust, nu va afecta in vreun fel gustul bauturii pe care o prepari. il poti pune in suc (de preferat neacidulat), ceai, iaurt. Eu l-am folosit cu nectar de zarzare preparat in casa.
Se recomanda administrarea de OptiFibre treptat, incepand cu 1 masura pe zi (sau ½ in cazul copiilor cu varsta mai mica de 11 ani).  Daca este necesar, cresteti consumul treptat, cu o masura la fiecare 3 zile, fara a depasi doza maxima zilnica recomandata, de 5 masuri pe zi. Odata ce activitatea intestinala s-a reglat, nu mai cresteti numarul de masuri.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu