joi, 8 iunie 2017

Becuri vintage amintind de Edison

Voi ce becuri folositi? Acum cu noile directive UE, becurile incandescente sunt istorie. Au fost inlocuite de noua generatie de becuri LED care au avantajul unui consum foarte mic de curent electric. Marturisesc ca nu ma impac prea bine cu lumina alba, rece. O viata intreaga am citit la lumina galbena si calda a becurilor incandescente. Am gasit insa solutia pentru aceasta problema: becuri Edison. Stim cu totii ca Edison este invenatorul becului clasic, cel incandescent. Becurile Edison despre care vorbesc sunt becurile care folosesc tehnologia moderna, dar o imbina cu armonia cromatica, linistitoare a unui bec clasic.


Aceste becuri vintage sunt perfecte pentru nostalgicii ca mine! Cu forme clasice si elegante, cu filamentul incandescent si lumina din gama alb cald se vor integra rapid intr-un decor modern sau clasic. Montajul becului este facil, el adaptandu-se la orice fasung tip E27. Este nevoie sa alegem cu grija tipul abajurului si este indicat sa folosim corpuri de iluminat care nu mascheaza globul acestui bec. Priviti in imagini si veti intelege de ce zic asta! :)
 Nu-i asa ca sunt frumoase? 
Le gasiti pe savelectro.ro si daca va abonati pe site primiti si o reducere de 15% la prima comanda. Veti mai gasi acolo si alte produse interesante: corpuri de iluminat, spoturi, proiectoare, prize, intrerupatoare, prelungitoare etc. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu