duminică, 29 noiembrie 2015

Tartino Hochland pentru cei creativi!

Am participat la campania Hochland Tartino si am primit un set cu niste tuburi minunate de branza tartinabila impreuna cu o gentuta termorezistenta si brosuri si materiale informative. A fost o surpriza placuta fiind prima campanie de testare la care particip alaturi de #buzztartino.




Dar emotiile inceputului s-au raspnadit repede in momentul in care am gustat Tartino. Este realizata din ingrediente naturale si se gaseste in 3 sortimente: rosii, spanac si natur. Tuburile au capete cu forme de steluta, trifoi si spaghetti, iar acest lucru e perfect pentru ca iti permite sa realizezi sendvisuri creative. Imi place mult sa ornez tortul, iar aceste tuburi cu Tartino imi permit sa ma joc zilnic de-a ornatul.




Am dat frau imaginatiei si am realizat tot felul de decoratiuni asa cum se vede si in pozele de mai sus. Marturisesc ca Hochland Tartino este foarte gustoasa, moale si cremoasa si da savoare oricarui sendvis pe care il faci!
Cand mai poti sa te si joci si sa creezi sendvisuri de poveste este si mai bine! Cei mici care pana acum faceau mofturi la mancare, acum au fost super incantati sa isi faca ei singuri sendvisurile si sa le manance.




Stocurile de Tartino ni s-au terminat rapid si a fost nevoie sa le refacem de mai multe ori pana la sfarsitul campaniei. Mai ales ca am avut si invitati sa ne laudam cu creatiile noastre! Am citit informatii despre Tartino si am savurat cu placere combinatiile dintre branza tartinabila si alte alimente pe care le aveam in frigider. S-a potrivit perfect cu toate! Deci putem spune ca este versatila. :)




De acum suntem dependenti si vom consuma in continuare cu placere branza tartinabila Tartino Hochland!
Pentru cei ce vor sa participe la campaniile viitoare de testare postez aici link-ul de inregistrare: http://buzzers.ro/invite/de22bd33774d5fa68e46a5c116b9d7bd

2 comentarii:

  1. Foarte buna branzica Tartino Hochland,eu mi-am luat de la supermarket,nu am avut noroc la campanie :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este buna, da! La campanie a fost regula: primii 500 inscrisi. Ma mir si eu ca am prins! :))

      Ștergere