duminică, 9 august 2015

Colorit pentru cei ce iubesc culorile!

Sunt o fire artistica si simt nevoia sa creez atunci cand am nevoie de relaxare, atunci cand vreau sa ies din mine si sa las in urma toate lucrurile urate din viata mea. Drept urmare, desenez, pictez, croiesc haine sau fac bijuterii. No kidding!
Pentru desen folosesc creioane si carioca, iar pentru pictura am folosit doar tempera si acuarele. De multa vreme insa, ma gandesc sa incerc sa folosesc culori acrilice. M-am tot uitat pe piata si am gasit un magazin interesant cu tot ce-mi trebuie. Se numeste colorit.ro si are un design prietenos si aerisit facand usoara navigarea in meniuri.  
Oferta este asa de variata incat nici nu stiu ce sa aleg. Le-as vrea pe toate! Acrilice, tempera, in ulei, guasa,  pentru textile, tus colorat, pigmenti, vopsea spray ... atat de multe incat nu te poti hotari!
Pentru inceput am nevoie de culori, pensule si panza. De abia astept sa imi exercit talentele de Picasso!  



Gama de pensule este la fel de variata: cu par de ponei, de veverita, de bovina, de porc sau sintetic. Am pictat doar pe hartie, dar acum vreau sa imi iau si panza pt pictura! Mereu am vrut sa incerc sa pictez pe panza. Asa fac pictorii adevarati, nu? :P Am gasit doua variante: din bumbac si din in, iar daca vrei sa pictezi pe o panza neagra o poti face! Wow! Deja vad o mandala viu colorata pe o panza neagra! Sau un camp cu maci pe o panza alba pe care am dat un fond bleu racoritor. 



Pe site nu se gasesc doar materiale de pictura, ci si instrumente pentru grafica, materiale pentru diverse hobby-uri si mestesuguri (modelaj, sculptura, decoratiuni din hartie, machete, obiecte de decorare, olarit, mozaic etc.)
Imi place ca la fiecare produs, pe langa descriere, ai posibilitatea sa pui intrebari si sa vezi parerile altor clienti despre el.
Livrarea se face rapid in 24 de ore de la predarea coletului catre curier si este gratuita daca suma este mai mare de 300 lei. Daca livrarea este intarziata de curier, la urmatoarea comanda ai 5% reducere. Asta nu am mai intalnit la magazinele online din Romania si este de apreciat ca isi respecta clientii. 
Recomand acest magazin pentru: diversitatea produselor, viteza de expediere a comenzilor si existenta unui departament tehnic care te poate ajuta cu sfaturi si detalii tehnice despre produse.

2 comentarii: