sâmbătă, 11 iulie 2015

Tu cata miscare faci in fiecare zi?

Mai intai sa ma gandesc cum arata o zi din viata mea. Recunosc ca in acest moment nu e asa de intensa si densa pe cat era la un moment dat. Dimineata cea mai mare parte din timp o petrec in fata dulapului. Avem o relatie speciala de simbioza. Il deschid si il contemplu asa minute in sir pentru ca nu ma pot decide cu ce sa ma imbrac. Urasc trasatura asta feminina a mea! :))
Dupa ce m-am decis in sfarsit imi dau seama ca ba nu merge fusta cu sandalele, ba nu am bluza asortata, ba vreau pantofi cu toc, ba nu vreau. Alte decizii luate si anulate una dupa alta.
In sfarsit, ma uit la ceas si e deja timpul sa plec. Ma imbrac in ce imi cade in mana dupa atatea razgandiri si fug pe usa. Pana in statia de autobuz aproape alerg.
Urmeaza job-ul unde mai mereu stau in picioare si ma pot odihni doar cand ajung acasa. Poate mai am vreo iesire dupa job, altfel am o mie de alte lucruri de facut acasa.
Am vazut intr-un pliant Rexona ca orice activitate de rutina inseamna sport. Asta e bine! Deci si eu fac sport chiar daca nu merg la sala.


Cand ma spal pe dinti, cand calc rufe, in orele de stat in picioare la serviciu si prezentat proiecte, cand ridic telefonul pentru a raspunde sau a suna, cand dau cu aspiratorul sau cand imping caruciorul in supermarket ... fac miscare! Fac miscare, deci transpir. Transpir, exista Rexona! Noua tehnologie Motion Sense a antiperspirantului Rexona functioneaza interesant: atunci cand faci miscare, microcapsulele sunt activate si elibereaza prospetime si parfum. Deci cu cat te misti mai mult, cu atat mai multa prospetime eliberata! 
Iata un clip care explica modul de functionare! Imi place experimentul acela cu bratarile care arata atunci cand te misti. 




Un comentariu: