duminică, 19 iulie 2015

Pantofi ieftini pentru toate gusturile

De la o vreme mi-am reluat vechea indeletnicire: shopping-ul online. Asa ca am reluat cautarile asidue dupa magazine cu produse interesante si ieftine. Am o multime de cutii cu incaltamine, dar cand trebuie sa ma incalt nu am niciodata ce imi trebuie. Mereu constat ca mi-ar mai trebui ba niste sandale, ba niste balerini, ba nu stiu ce pantofi. Un magazin pe care il stiu de multa vreme si din care am cumparat este Kalapod. Initial au fost doua magazine (kalapod.ro si pantoferia.ro) care s-au unit. Si conform proverbului "Unde-s doi puterea creste." acum marfa este variata fiind imposibil sa nu gasesti ceva care sa-ti placa.
Aici am gasit mai mereu reduceri care aplicate la preturile mici ale produselor fac din acestea adevarate chilipiruri. Daca veti zice ca nu sunt de calitate, va inselati. Am luat de la ei doua perechi de cizme pe care le-am purtat foarte mult la serviciu si care nu au patit absolut nimic in ciuda purtarii indelungate. Asta in conditiile in care am luat din alta parte incaltaminte foarte scumpa din piele naturala si care s-a deteriorat dupa numai doua purtari.
Cand vreau pantofi ieftini si buni stiu ca aici gasesc o gama diversa.  In acest moment au reduceri, iar preturile pornesc de la 14,99 lei. Suna incredibil, dar e adevarat! Pantofii negri de mai jos sunt 15,9 lei, iar balerinii si tenisii colorati sunt 14,9 lei.

Sursa: kalapod.ro

Asadar cu o suma mica imi pot lua cam din toate categoriile cate ceva: pentru o seara pretentioasa, pentru o iesire in parc, pentru serviciu ceva comod sau ceva elegant. Imi plac pantofii acestia maro care costa doar 16,9 lei, iar cei verzi sunt senzationali! Vor fi revelatia serii la orice eveniment si costa doar 20,9 lei!
Sursa: kalapod.ro

Cu numai 26,9 lei pot lua una din perechile de mai jos care sigur vor atrage privirile. Deja vad pantofii rosii asociati cu fustita mea alba creata, iar pantofii cu zig-zag ar merge la pantalonii mei office cei negri. 

Cu cat ma uit mai mult pe site-ul asta, cu atat mi-e mai greu sa decid. :)) 
Ce trebuie retinut despre kalapod.ro?
1. au preturi foarte mici (probabil aici gasesti cele mai mici preturi din Romania);
2. aici gasesti modele interesante de incaltaminte pentru dama, barbati si copii;
3. transportul e gratuit pentru comenzi mai mari de 99 lei;
4. la o comanda sub 99 lei, transportul costa 8 lei in Bucuresti si 12 lei in provincie.

3 comentarii: