marți, 23 iunie 2015

Actorii din Game of Thrones in videoclipuri muzicale

Game of Thrones este indiscutabil cel mai bun serial fantasy pe care l-am vazut! Fenomenul GoT s-a extins si cred ca va deveni sau chiar va depasi Star Wars sau Batman. 
Pentru ca pana anul viitor nu vom mai vedea niciunul din personaje, putem sa ne potolim dorul cu niste videoclipuri in care apar chiar actorii din Game of Thrones.
Incepem cu cele mai ... fierbinti! :D
Primul pe care l-am vazut a fost Pedro Pascal, cel care in film este vanatorul de inimi - printul Oberyn Martell. Omul asta nu e teribil de frumos, dar emana senzualitate asa cum rar am vazut la un barbat. Poate o fi de vina sangele latin! :P



Acum il vad pe ser Daavos Seaworth (Liam Cunningham) in videoclipul High Hopes al celor de la Kodaline. Interesanta povestea din clip, dar nu e el putin cam mare pentru ea? Pfff ... am prejudecati, da! 


Am gasit-o si pe Sophie Turner (Sansa Stark in GoT) in videoclipul melodiei Oblivion al celor de la Bastille. Imi place melodia, dar e cam ciudat sa o vad pe Sansa cea slaba de inger cantand cu voce masculina (de fapt, e vocea solistului de la Bastille).



Thomas Brodie-Sangster (Jojen Reed) apare si el in clipul celor de la The Luka State, 30 Minutes Break. Incredibil cat de mic pare Thomas! Are 25 de ani, dar pare de 15!


O mai tineti minte pe Talisa Maegyr, sotia lui Rob Stark? Oona Chaplin e numele actritei si ea apare intr-un clip. 


Pe Theon Greyjoy e imposibil sa-l fi uitat! Daca la inceput il uram, acum mi-e mila de el. Stiati ca actorul (Alfie Allen) este fratele solistei Lilly Allen, iar ea are un cantec despre el? 


Si tot la capitolul "Stiati ca ...?" intra si clipul de mai jos in care apare Jerome Flynn (Bronn in GoT) care mai demult a cochetat cu muzica. Ia priviti cum dansa el in tandem cu colegul de trupa si habar nu avea ca va manui sabia si va ucide in stanga si in dreapta in Game of Thrones. :))





3 comentarii: