sâmbătă, 30 mai 2015

Si eu particip la blogSpring!

Nu obisnuiam sa particip la campaniile pentru bloggeri pana acum cand am decis sa o fac. Daca tot scriu, pot ca din cand in cand sa o fac si pentru a-mi testa abilitatile de marketing, nu?
Nu stiu daca am vreo sansa deoarece am inceput tarziu, dar mi-ar placea sa castig unul din premiile puse in joc la blogSpring. Campania este organizata de blogawards.ro si Blogatu si, din cate am vazut, se bucura de un real succes. 

Premiul cel mare este un telefon ALLVIEW P6 Energy care ar fi numai bun avand in vedere ca nu am smartphone. Desi nu sunt fan gadget-uri recunosc ca m-as lauda cu el! :P Este dual-Sim, are procesor Quad Core, sistem de operare Android 4.4.2, rezolutia camerei foto de 8 MP si cea secundara de 2 MP si Corning Gorilla Glass. 



Ce trebuie facut pentru a participa la blogSpring? 

1. Sa scrii un articol cu tema "Participa la blogSpring si castiga un Allview P6 Energy" pana pe 30 mai 2015.

2. Sa participi la 8 campanii obligatorii. Cele listate pe site sunt: 

- Campania QuickMobile
- Campania Aerotravel
- Campania Dwyn
- Campania nJoy
- Campania CoArtCo
- Campania Philips
- Campania Cornul Abundentei
- Campania GemSale
In curand vor fi adaugate noi campanii obligatorii. Unele dintre acestea s-au terminat deja.  


3. In functie de notele obtinute pentru articolele cu care participi se va face un clasament, iar primii 10 vor fi fericitii castigatori a 10 premii suplimentare constand in 5 telefoane dual-SIM cu camera foto si 5 MP3 playere de 2 GB. Bineinteles ca deasupra lor va fi castigatorul telefonului Allview P6 Energy:D
In campaniile individuale, premiile sunt distribuite de sponsori in urma jurizarii in termen de 45 de zile de la data anuntarii castigatorilor.

Succes mie! :))

3 comentarii: