sâmbătă, 30 mai 2015

Papetaria pentru toti

Lucrez intr-o institutie care ar trebui sa fie dotata cu toate produsele de papetarie posibile. Cu toate acestea, mereu nu au ba hartie pentru imprimanta, ba pixuri, ba dosare. Uneori sunt nevoita sa folosesc de la mine de-acasa. Stiu! Sunt trup si suflet pentru job, dar nimeni nu observa asta! :)) Daca ii intreb de ce nu au, spun ca nu au mai gasit la magazin. Nu pot sa inteleg cum vine asta! Mai ales ca e plin orasul si e plin Internetul de magazine de papetarie!

Am gasit unul pe care o sa li-l recomand sefului si colegilor de la logistica. Nici nu vor trebui sa depuna vreun efort! Pur si simplu vor sta pe scaun in fata calculatorului si vor cauta in magazinul Cornul Abundentei produsele de care au nevoie. Le vor pune in cosul virtual si vor inregistra comanda. Coletul va veni prin servicii de curierat in maxim 48 de ore. Simple as that! 



De data asta, nu vor mai putea sa spuna ca nu au gasit ceva deoarece aici sunt de toate: hartie si articole din hartie (hartie pentru imprimanta, etichete, plicuri, tipizate), produse pentru organizare si arhivare (dosare, mape, bibliorafturi), accesorii pentru birou (capsatoare, perforatoare, agrafe, cuttere, tus), instrumente de scris (pixuri, markere, radiere, corectoare, creioane), tehnica de birou (aparate de laminat, de indosariat, ghilotina, panouri), produse de curatenie, articole pentru scoala si chiar produse IT (imprimante, calculatoare, consumabile, CD, DVD). 

Eu as avea nevoie de cateva topuri de hartie pentru copiator deoarece mereu raman fara incat uneori folosesc colile si pe partea cealalta si de un nou mouse din categoria Accesorii IT. Bine, as avea nevoie si de un laptop la serviciu, dar o sa-l vad la sfarsitul lumii! Macar produsele de papetarie sa le cumpere ei pana atunci! :P

Ah! Si pentru ca tot stau ei pe net toata ziua, ar putea sa dea un like si la pagina de Facebook Cornul Abundentei. In felul acesta ar fi la curent cu noutatile si ar avea si activitate pe Facebook! :)))

17 comentarii:

  1. Sa speram ca seful tau citeste articolul :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte utile toate produsele si intr-adevar gasesti de toate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa ai succes! Sa citeasca articolul cine trebuie,adica seful.

    RăspundețiȘtergere
  4. Oltenii nostri, oameni de valoare ! Au de toate ..pentru toti ! Au produse de calitate si mereu ofera reduceri !

    RăspundețiȘtergere
  5. Aviz sefulu!! Si tie, rabdare si spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cel mai bun site de profil din Oltenia; ne aprovizionam mereu de la Cornul Abundentei !

    RăspundețiȘtergere
  7. Tolea Nicoleta3 iunie 2015 la 08:35

    interesant articol bafta

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumos, mulțumesc succes ! Andreea Grecu

    RăspundețiȘtergere
  9. Da. Si poti cumpara totul stand acasa.

    RăspundețiȘtergere