sâmbătă, 30 mai 2015

Si eu particip la blogSpring!

Nu obisnuiam sa particip la campaniile pentru bloggeri pana acum cand am decis sa o fac. Daca tot scriu, pot ca din cand in cand sa o fac si pentru a-mi testa abilitatile de marketing, nu?
Nu stiu daca am vreo sansa deoarece am inceput tarziu, dar mi-ar placea sa castig unul din premiile puse in joc la blogSpring. Campania este organizata de blogawards.ro si Blogatu si, din cate am vazut, se bucura de un real succes. 

Premiul cel mare este un telefon ALLVIEW P6 Energy care ar fi numai bun avand in vedere ca nu am smartphone. Desi nu sunt fan gadget-uri recunosc ca m-as lauda cu el! :P Este dual-Sim, are procesor Quad Core, sistem de operare Android 4.4.2, rezolutia camerei foto de 8 MP si cea secundara de 2 MP si Corning Gorilla Glass. 



Ce trebuie facut pentru a participa la blogSpring? 

1. Sa scrii un articol cu tema "Participa la blogSpring si castiga un Allview P6 Energy" pana pe 30 mai 2015.

2. Sa participi la 8 campanii obligatorii. Cele listate pe site sunt: 

- Campania QuickMobile
- Campania Aerotravel
- Campania Dwyn
- Campania nJoy
- Campania CoArtCo
- Campania Philips
- Campania Cornul Abundentei
- Campania GemSale
In curand vor fi adaugate noi campanii obligatorii. Unele dintre acestea s-au terminat deja.  


3. In functie de notele obtinute pentru articolele cu care participi se va face un clasament, iar primii 10 vor fi fericitii castigatori a 10 premii suplimentare constand in 5 telefoane dual-SIM cu camera foto si 5 MP3 playere de 2 GB. Bineinteles ca deasupra lor va fi castigatorul telefonului Allview P6 Energy:D
In campaniile individuale, premiile sunt distribuite de sponsori in urma jurizarii in termen de 45 de zile de la data anuntarii castigatorilor.

Succes mie! :))

Papetaria pentru toti

Lucrez intr-o institutie care ar trebui sa fie dotata cu toate produsele de papetarie posibile. Cu toate acestea, mereu nu au ba hartie pentru imprimanta, ba pixuri, ba dosare. Uneori sunt nevoita sa folosesc de la mine de-acasa. Stiu! Sunt trup si suflet pentru job, dar nimeni nu observa asta! :)) Daca ii intreb de ce nu au, spun ca nu au mai gasit la magazin. Nu pot sa inteleg cum vine asta! Mai ales ca e plin orasul si e plin Internetul de magazine de papetarie!

Am gasit unul pe care o sa li-l recomand sefului si colegilor de la logistica. Nici nu vor trebui sa depuna vreun efort! Pur si simplu vor sta pe scaun in fata calculatorului si vor cauta in magazinul Cornul Abundentei produsele de care au nevoie. Le vor pune in cosul virtual si vor inregistra comanda. Coletul va veni prin servicii de curierat in maxim 48 de ore. Simple as that! 



De data asta, nu vor mai putea sa spuna ca nu au gasit ceva deoarece aici sunt de toate: hartie si articole din hartie (hartie pentru imprimanta, etichete, plicuri, tipizate), produse pentru organizare si arhivare (dosare, mape, bibliorafturi), accesorii pentru birou (capsatoare, perforatoare, agrafe, cuttere, tus), instrumente de scris (pixuri, markere, radiere, corectoare, creioane), tehnica de birou (aparate de laminat, de indosariat, ghilotina, panouri), produse de curatenie, articole pentru scoala si chiar produse IT (imprimante, calculatoare, consumabile, CD, DVD). 

Eu as avea nevoie de cateva topuri de hartie pentru copiator deoarece mereu raman fara incat uneori folosesc colile si pe partea cealalta si de un nou mouse din categoria Accesorii IT. Bine, as avea nevoie si de un laptop la serviciu, dar o sa-l vad la sfarsitul lumii! Macar produsele de papetarie sa le cumpere ei pana atunci! :P

Ah! Si pentru ca tot stau ei pe net toata ziua, ar putea sa dea un like si la pagina de Facebook Cornul Abundentei. In felul acesta ar fi la curent cu noutatile si ar avea si activitate pe Facebook! :)))

Personalizeaza-ti casa cu profile decorative!

Imi plac casele personalizate nu numai in interior ci si la exterior. Incet-incet, invatam sa ne infrumusetam casele cu ajutorul specialistilor si nu al meseriasilor de prin vecini. Casa in care m-am nascut era personalizata cu niste figurine (chipuri de oameni) realizate de bunicul meu. Cand eram mica si ma uitam la ele, nu stiu de ce dar imi dadeau fiori. Acum mi-ar placea sa folosesc niste profile decorative moderne si de bun-gust.
La CoArtCo am gasit niste idei interesante despre cum ar trebui sa arate fata unei case.

Portofoliul lor este variat, la fel si lista de produse pe care le ofera. Am gasit la ei atat profile decorative de exterior (kit ferestre, arcade, stucaturi, panouri decorative, chei de bolta, console, coloane, brauri, cornise, ancadramente, socluri, capace de gard etc.) cat si profile decorative de interior (cornisa, stucaturi, coloane, ogive). De asemenea, daca esti pretentios sau pur si simplu vrei sa ai o casa unica, atunci se pot realiza pe baza unor fotografii sau desene pe care le trimiti tu si profile personalizate la comanda. Daca vrei un proiect de fatada personalizat, poti fi pus in legatura cu un arhitect care sa te ajute sa alegi stilul dorit. Pentru montare ti se acorda asistenta sau poti fi pus in legatura cu echipe pentru a caror maiestrie ti se garanteaza.

De retinut, ca profilele sunt realizate pentru orice dimensiuni vrei si pentru orice stil alegi, iar dupa montare, acestea pot fi vopsite cu orice culoare de vopsea lavabila. 
Profilele decorative de exterior sunt realizate din polistiren  A200, cu densitatea de 30 kg/ m3 si sunt grunduite in doua straturi cu o rasina grunjoasa. Acest lucru le ofera un grad ridicat de rezistenta si le ofera un timp de viata lung. Tratamentul cu rasina este adaptat climei din tara noastra (ierni geroase si veri calduroase). 

Imi place ca firma asta a pornit de la ideea a doi romani (Constantin si Corina) care au reusit sa impuna numele lor (CoArtCo) intr-un domeniu nou pe piata din Romania. Imi place ca sunt romani si ca se mandresc cu asta! In felul acesta, ma fac si pe mine mandra! Apreciez ca folosesc materiale autohtone si ca incurajeaza acest lucru. Apreciez ca profilele sunt facute manual si ca sunt deschisi la dorintele si nevoile clientului. 

Au un showroom in Bucuresti pe strada Miron Costin, nr. 20, Sector 1 deschis de luni pana vineri de la 9.00 la 17.00. 
Livreaza gratuit prin curier in conditii de maxima siguranta pentru produsele transportate. 

Mai jos sunt doar cateva lucrari din portofoliul lor care implica proiecte la Bucuresti, Brasov, Zalau, Balotesti, Saftica, Baneasa etc:





Fii propriul tau bijutier!

Cand spui femeie, deja te gandesti la bijuterii, nu-i asa? Da, ne plac bijuteriile! Cercei, bratari, coliere. Cat mai multe, de toate felurile si culorile. Niciodata nu avem suficiente si mereu constatam ca cerceii din vitrina s-ar potrivi perfect cu rochia de acasa. Pentru un plus de originalitate si unicitate putem incerca bijuteriile handmade. Eu pe acestea le pretuiesc mai mult decat pe cele din aur sau argint pentru ca mai mult ca sigur nu voi intalni o alta femeie care sa aiba acelasi colier ca mine si pentru ca acel colier a fost facut cu drag de mainile cuiva si nu de o masinarie.
Sunt multe magazine unde poti gasi bijuterii handmade, dar de ce sa nu ti le faci tu singura? Poti fi chiar tu propriul tau bijutier! Cu rabdare si ceva talent, poti face adevarate opere de arta! Veti vedea ca procedeul este simplu si relaxant!
La o simpla cautare pe net dupa margele online vei gasi o multime de materiale de care ai nevoie! Tot ce iti trebuie sunt niste margele, ace si tortite pentru a crea niste cercei handmade minunati! Exista o multime de unelte pentru margelit, dar pentru un incepator este suficient un cleste cu varf rotund. Cu acesta vei putea sa tai si sa rasucesti ace si sarmulite. La inceput ti se va parea mai greu, dar pe parcurs vei capata indemanare!



Pentru a alege margelele trebuie sa fii o persoana foarte hotarata, altfel te vei afla in situatia de a nu putea alege. Sunt atat de multe feluri de margele incat nu vei sti ce sa alegi si vei vrea din fiecare macar cateva! Sunt margele de sticla, de lemn, de nisip, acrilice, metalice, din portelan, Rhinstone, Cloisonne, Fimo. 



Daca vrei ca bijuteria ta sa aiba si mai multa eleganta, atunci poti folosi perle si pietre semipretioase. Vei afla cu uimire ca acestia nu sunt deloc asa scumpe cum credeai si ca pretul lor este mai mult decat accesibil. 



Stiati ca pietrele semipretioase au diverse semnificatii? De exemplu, despre ametist se spune ca aduce fericire si vindeca de intoxicatii. Aventurinul este piatra norocului si protejeaza impotriva energiilor negative, hematitul reduce furia si gelozia, iar smaraldul inlatura depresia si insomnia. In felul acesta, impusti mai multi iepuri deodata, nu? Ai si bijuterii frumoase si beneficii terapeutice de pe urma lor!
Mai jos este un tutorial despre cum se poate face o pereche simpla de cercei:


Daca vrei sa faci o bratara, lucrurile sunt la fel de simple! Metoda cea mai usoara este sa folosesti sarma cu memorie. 
Pe aceasta vei insira margelele dupa propria imaginatie si nu ai de facut decat doua bucle la capete. Iata un tutorial interesant mai jos!





Evident ca, daca vei descoperi ca iti place, vei putea sa abordezi si alte tehnici si sa folosesti si alte materiale sau unelte de margelit. Un lucru este sigur: vei avea bijuterii pentru toate outfit-urile tale si poate vei si vinde o parte din ele! Nu se stie niciodata de unde iese un antreprenor!

joi, 28 mai 2015

11 motive pentru care vreau Philips Xenium I908

Nu am smartphone. Da, e adevarat! Stiu ca toata lumea are smartphone, dar eu inca nu am. Vreau sa-mi iau, dar trebuie sa gasesc unul care sa ma dea pe spate. Acum m-am uitat peste oferta de telefoane Philips si m-am oprit la Philips Xenium I908. Evident ca nu-mi putea atrage atentia decat un super telefon, iar Xenium are toate atu-urile!

1. Stiu ca nu este un motiv serios, dar imi place foarte tare numele! Xenium suna SF. :D

2. Are ecran full HD de 5 inch. Aceasta dimensiune mi se pare perfecta pentru un telefon inteligent cu care vrei sa accesezi diverse pe Internet.


3. Este dual-SIM, astfel ca il poti folosi in doua retele diferite.

4. Are un procesor fenomenal! Pana acum as fi zis ca patru nuclee sunt de ajuns, dar Philips Xenium I908 are unul cu opt nuclee la 1,7 GHz! Wow! Deja simt un fior numai cand ma gandesc cu ce viteza poti accesa si rula aplicatiile pe telefon.

5. Camera foto este si ea la fel de grozava! Are 13 MP cu focalizare automata si blit si obiectiv F2.2. In plus, ofera o multime de efecte cu care te poti juca pentru a-ti dezvolta creativitatea (retusarea automata a fetei, efecte de machiaj, fotografierea in cadre continue).

6. Camera frontala nu este deloc de dat uitarii! 5 MP sunt mai mult decat iti trebuie pentru un selfie reusit!

7. Bateria are 3000 mAh ceea ce face din Philips Xenium un telefon foarte puternic. Imi imaginez cate jocuri pot juca sau cat timp pot vorbi la telefon cu amicele mele!

8. Sistemul de operare este Android 4.4 care permite instalarea unei multimi de aplicatii si functii inteligente astfel incat telefonul sa devina un mic PC de buzunar.


9. Durata de convorbire este de pana la 37 de ore. Wow! Sa tot vorbesc cu intreaga mea agenda ...

10. Durata in standby este de pana la 45 zile. Iarasi wow!

11. Forma este cea care m-a atras intr-o prima faza. Este placuta, frumos conturata, iar grosimea nu atinge nici macar un centimentru. Cei 8.2 milimetri grosime il transforma intr-un telefon elegant si finut.

Acestea sunt cele 11 motive pentru care vreau Philips Xenium I908, dar oferta de telefoane mobile Philips este variata si daca ma mai uit la ei pe site sau pe pagina de Facebook sigur mai gasesc vreo cateva pe care le vreau. :))

duminică, 24 mai 2015

Cine a castigat Eurovision 2015?

S-a incheiat Eurovision 2015. Spre deosebire de alti ani, nu am urmarit concursul si nu stiu cum suna melodiile participante. Dar am vazut ca a castigat Suedia cu o melodie numita Heroes si interpretata de Mans Zelmerlow (Måns Zelmerlöw).



Curioasa, am ascultat melodia si mi s-a parut familiara. Suna bine, are un mesaj interesant, dar parca am mai auzit-o. 
Si tot citind despre ea, am descoperit cu de seamana. Aduce mult cu Lovers on the run, melodia lui David Guetta. Unii zic ca, de fapt, melodia castigatoare la Eurovision a fost compusa cu un an inaintea celei a lui Guetta. 


Nu stiu care este adevarul. Dupa Eurovision mereu apar astfel de speculatii. Cert este ca melodia este destul de catchy, vocea lui Mans este memorabila si sa nu mai zic ca el insusi este cute &sexy! 
Felul in care s-a prezentat pe scena la Eurovision a fost cu siguranta un atu care a cantarit mult in alegerile votantilor. Cand vezi interpretarea melodiei pe scena de la Eurovision ai impresia ca vezi un videoclip. Sunt multe efecte speciale si coordonarea perfecta a lui Mans cu personajele proiectate te va da pe spate fara indoiala! 




sâmbătă, 16 mai 2015

O lanterna pentru noptile intunecate

M-am tot uitat pe totalmag si am gasit ceva ce vreau neaparat! Eu sunt de felul meu o persoana comoda si foarte ancorata in lumea civilizata. Imi place natura, dar evit sa ma murdaresc sau sa fac activitati care ar insemna sa ies din zona mea de confort. Cu toate astea, pot sa renunt la tabieturi, ma pot dispensa de baia de acasa si de patul meu moale. Pot sa supravietuiesc! :P Dar un lucru nu pot face: nu pot renunta la lumina! Am fobie de intuneric de cand eram mica. Mama trebuia sa-mi lase o veioza aprinsa noaptea in camera, altfel nu puteam sa dom. Cand eram si mai mica, daca se intrerupea curentul simteam din somn si ma trezeam plangand. Nu stiu cum simteam ca veioza nu mai era aprinsa ...

Si cand ma gandesc ca in inima padurii va trebui sa stau noaptea in cort pe intuneric, simt un fior pe sira spinarii. Asadar am nevoie in primul rand de o LANTERNA! Am gasit una la TotalMag.ro care mi se pare foarte interesanta.


Este o lanterna tactica TLN2 echipata cu LED CREE XPE (Nu ma intrebati ce inseamna ca habar nu am! Dar suna SF, deci e de bine!), produce un flux luminos de pana la 250 lumeni si o raza de lumina de pana la 200 metri (Wow! Voi vedea ursul de la o posta!:P) pe care o sustine cel putin 4 ore. Ok, deci o sa am nevoie de doua astfel de lanterne si m-am scos noaptea intreaga! :))


Are un comutator in capatul manerului de unde poti comuta usor si rapid intre cele 5 moduri de iluminare. Nici nu stiam ca o lanterna poate lumina in mai multe moduri! High, Mid, Low, Stroboscop si SOS sunt acestea.
In ceea ce priveste materialul din care este realizata, are un invelis din aluminiu anodizat care o protejeaza impotriva socurilor, intemperiilor, prafului, mizeriei si jeturilor de apa.
Vine la pachet cu o cutie pentru transport, un incarcator si un snur pentru incheietura.


Iata cum se vede noaptea pe un pod luminat cu aceasta micuta fortoasa! Cool, huh? Oricat ar fi de intunecata noaptea, lanterna asta o va transforma in zi!



TotalMag pentru oricine

Mi-am propus sa devin mai activa. Drept urmare, voi intreprinde mai multe actiuni de iesire in aer liber: la pescuit, plimbari in natura, picnic, trekking. In vara asta vreau sa ajung neaparat la munte si sa dorm in cort! Imaginati-va asta! Eu cu cortul fara baie, fara masa si scaune, fara confortul zilnic ...
Dar pentru asta am nevoie de echipament potrivit deoarece balerinii si pantofii mei cu toc sigur nu vor da bine pe munte. La fel si gentutele mele cu pietricele colorate. Asa ca am inceput sa caut un magazin cu ceea ce imi trebuie si am gasit TotalMag.ro.


Aici am gasit tot ce-mi trebuie. De fapt, oferta e asa de variata incat mi-e greu sa ma hotarasc acum ce imi trebuie cu adevarat si ce nu. :))
Iata din ce lista de produse am de ales:
Si asta e doar oferta pentru activitati outdoor! Magazinul ofera si produse pentru casa, produse pentru activitati de supraveghere, telefoane, tablete, monitoare. Este intr-adevar un magazin total asa cum ii spune si numele!