luni, 10 august 2015

Sfaturi pentru armonie

Suntem multe, vesele, triste, frumusele, tacute, zvapaiate, destepte, ambitioase, harnicute, pisicoase si lista ar putea continua chiar si cu insusiri mai putin magulitoare. Intr-un cuvant, suntem FEMEI si la toate ne place sa aratam bine. Cum putem face asta? Urmand cativa pasi simpli care ar trebui sa ne devina obisnuinta. Iata cateva sfaturi pentru vara aceasta si nu numai!
1. Ne place sa mergem la plaja. Bronzul trebuie intretinut! Dar trebuie sa tinem cont de cateva sfaturi legate de asta! Plaja se face doar dimineata pana la ora 11 maxim, apoi mai revii pe plaja dupa ora 17. Cat timp stai la plaja trebuie sa utilizezi frecvent produse de protectie solara, altfel pielea ta fina si tanara va suferi stricaciuni ireparabile. Oamenii de stiinta sunt de parere ca stratul de ozon se subtiaza, asadar o mare cantitate de radiatii ajunge pe Pamant. Factorul de protectie este un criteriu important pentru produsele de protectie solara, dar nu e singurul. Conteaza si celelalte efecte ale produsului: hidratare intensa, finisare invizibila, efectul de infrumusetare a pielii sau de bronzare rapida.




2. Folosim produse cosmetice, dar ideal este sa le folosim pe cele fito-dermatocosmetice ! Fitocosmetica este o combinatie intre cosmetica, farmacologie si fitoterapie. Acest lucru inseamna ca principiile active ale plantelor sunt folosite pentru a aduce beneficii pielii noastre. Aceste produse sunt potrivite tuturor tipurilor de piele si raspund unei game variate de nevoi cosmetice. Componentele bioactive actioneaza delicat, sunt prietenoase cu pielea si au o eficienta crescuta.



3. Un corp alimentat este un corp puternic, dar trebuie sa avem grija sa mancam sanatos!  Din pacate, omul modern mananca multe tampenii care ii cauzeaza mai apoi, iar acum mancarea sanatoasa intra la categoria alimente speciale cu rol curativ. De exemplu, cafeluta de cicoare care este un inlocuitor perfect pentru cafeaua clasica. Are avantajul ca nu contine cofeina, dar iti da vitalitate continand o multime de substante cu efect energizant. O pot bea si copiii fara nicio problema, precum si cei cu boli de inima! Cerealele fara gluten sunt o alta binefacere pentru organismul nostru greu incercat de atatea chimicale ingerate. La fel si dulciurile dietetice sau fructele uscate. Daca ai probleme cu digestia su colesterolul, exista alimente care le pot regla! Natura ne-a dat tot ce avem nevoie, doar ca trebuie sa ne intoarcem la ea!



4. Gandeste pozitiv! Orice situatie are o solutie. Trebuie doar sa te calmezi, sa respiri adanc, sa iei o pauza daca e nevoie si atunci vei vedea calea de urmat. E o teorie care spune ca gandurile noastre influenteaza organismul provocand mutatii in ADN. De ce sa ne facem singuri rau? Stiti cartea aceea "Mananca, roaga-te, iubeste"? Ei bine, despre asa ceva e vorba acolo, despre armonia cu tine si cu restul lumii.



Iata ca nu e asa greu de facut, doar vointa ne trebuie! Incapatanare avem cat cuprinde. :))) Si chiar am gasit un loc de unde poti achizitiona tot ce iti trebuie! Nu trebuie sa mergi din magazin in magazin sau din farmacie in farmacie, pentru ca le poti lua pe toate dintr-un singur loc stand pe scaun la tine acasa in fata calculatorului. Site-ul se numeste Cumpara Medicamente si are de toate: produse cosmetice, pentru protectie solara, aparatura medicala, preparate in farmacie, alimente speciale, ceaiuri, medicamente etc. Exista si o sectiune unde poti citi sfaturi practice si un serviciu de chat unde un farmacist de serviciu iti poate da indicatii. Transportul e gratuit la comenzi mai mari de 100 lei, iar daca ai o comanda sub aceasta suma vei plati doar 12 lei taxe de curier.



Un comentariu: